Vakantie Speelweek

Kinderen

Hij komt er weer aan net als vorig jaar:
 de VAKANTIESPEELWEEK
Deze week zal gehouden worden in de 1e week van de schoolvakantie.
Van 11 t/m 14 juli zijn jullie van harte welkom. Het thema van dit jaar is: Iedereen heeft talent.
Of dit nu is op het gebied van creativiteit, sport, zingen, beroepen, toneel, circus, ballonnen, kleding mode, muziek, etc. etc..

We gaan het allemaal ontdekken door veel leuke activiteiten.  Op maandag, dinsdag en woensdag is de speelweek van 10.00-16.00 uur en op donderdag van 13.30-19.30 uur.

Dus geef je vast op en neem vooral je vriendje of vriendinnetje mee via:

www.buurthuismaasstraat.nl

Vul hier het
inschrijf formulier in

Vrijwilligers

Stichting Buurthuis Maasstraat en vakantie speelweek Buurthuis Maasstraat kan niet bestaan zonder fantastische vrijwilligers voor het organiseren van de verschillende activiteiten. Daarom hebben we jullie nodig!

Als vrijwilliger bij de speelweek denk je al snel aan de groepsleiding, maar bij de speelweek zijn er nog diverse andere vrijwilligers actief. Vrijwilligers voor de algehele controle, voor de Vossenjacht/speurtocht, voor de catering, voor het schoonmaken van de toiletten, voor het inrichten van het terrein, voor het bouwen en afbreken van het huttendorp, voor het opruimen van het terrein na afloop, voor het licht en het geluid, en ga zo maar door. Ideeën zijn altijd van harte welkom! Twijfel vooral niet om tijdens de voorbereidingen of tijdens de week zeg ideeën of suggesties te delen met het bestuur en/of de aanspreekpunten!

Allemaal mensen die zich graag inzetten voor de kinderen uit Apeldoorn. Mede door de inzet van alle vrijwilligers kan de speelweek een groot feest worden!

Vul hier het
inschrijf formulier in

Algemene voorwaarden